Energetische Essentie Therapie

U bevindt zich hier: Home / Energetische Essentie Therapie

Energetische Essentie Therapie

Energetische therapie is een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid en het werken vanuit de essentie, ofwel de ziel. Deze vorm van therapie is intuïtief en richt zicht op de verbinding met deze essentie. Vanuit deze verbinding wordt afgestemd welke werkvormen het beste passen. De energetische therapie richt zich op een balans-herstel op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. De verbinding met de ziel maakt het mogelijk om vrij snel diepe lagen bij personen aan te raken, waardoor de klacht bij de oorsprong wordt aangepakt.

Enkele methodes die ingezet kunnen worden bij energetische therapie zijn:

  • Burn-out release (bij overprikkeling en/of burn-out)
  • EFT (Emotional Freedom Techniques), drukpuntmassage om fysieke, emotionele en mentale blokkades op te heffen
  • De Helende Reis, een innerlijke reis naar jouw bron
  • Emotiepressuur
  • (Familie) opstellingen
  • Innerlijk kind werk (in contact komen met jezelf, wat heb je op het diepste niveau nodig?)
  • Transformatiecoaching, het doorbreken van diepe patronen en overtuigingen

Energetische therapie is geschikt voor zowel baby’s, kinderen als volwassenen. Daarmee is er ook niet één bepaalde klacht of ziekte die te behandelen is. Omdat de energetische therapie zich richt op balans-herstel van de persoon als geheel, is vrijwel elke klacht (fysiek of psychisch) te behandelen.

Overig aanbod

Cranio Sacraal Therapie met specialisatie Dementie

Door middel van lichte manuele technieken wordt het bindweefsel, dat wat het lichaam in alle lagen verbindt, diep ontspannen.

Holistische psychologie

Voor als je de wens hebt om innerlijke rust en kracht te hervinden, te leren vertrouwen op je intuïtie en lichter in het leven te staan.

Cyclus en Vruchtbaarheidsmassage

Massage en coaching voor wanneer de menstruatiecyclus uit balans is en klachten veroorzaakt of zwanger worden en/of blijven niet vanzelfsprekend is.

Voetreflexmassage

De reflexpunten onder de voet worden gemasseerd wat helpt om eventuele blokkades in energiebanen in het lichaam te verwijderen.

Permanente make-up

Het plaatsen van natuurlijke wenkbrauwen, het invullen van ontbrekende haargroei of het optisch corrigeren van verslapte huid boven de ogen.

Osteopathie

Met osteopathie kan het bewegingsverlies in de schedel, de organen en het houdings- en bewegingsapparaat worden behandeld.

Oosterse wellness en ontspannings massage

Bij deze massages kunt u even heerlijk alles loslaten, om te komen tot optimale ontspanning. Er worden zowel zachte als stevige strijkingen toegepast.

Neurofeedback trainingen

Tijdens de Neurofeedback trainingen wordt de hersenactiviteit gemeten en daar waar onrust of instabiliteiten ontstaan, wordt feedback gegeven.

Medisch Pedicure

De medisch pedicure houdt zich bezig met de verzorging van de voet, de behandeling van huid- en nagelaandoeningen en voert specialistische behandelingen uit.

Massagetherapie

Door massagetherapie wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangesproken, zodat het lichaam weer in balans komt.

Massage op maat

Een massage op maat is bespreekbaar. U komt bijvoorbeeld terug van een kuit blessure of u heeft last van de onderrug.

Kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en ouders/verzorgers met een hulpvraag.

Huidverbetering

Huidverbetering is iets anders dan huidverzorging. Huidverbetering richt zich op de huid die al zichtbaar "problemen" heeft.

Haptotherapie

Haptotherapie is er op gericht om jou weer in contact te brengen met je gevoel. Je lichaam is daarvoor de basis want dat geeft allerlei signalen af.

Energetische Essentie Therapie

Een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid en het werken vanuit de essentie.