Aanbod

U bevindt zich hier: Home / Aanbod

Borstbehandeling

Zorgt voor verbetering van de borstgezondheid bij borstklachten, lymfestagnaties, na operaties of puur preventief. Ook bij borstimplantaten.

Corona recovery massage

Dit is een massage gericht op mensen die niet helemaal hersteld zijn van Corona. Sommige mensen houden lang last van naweeën van Corona, ook al waren de klachten mild.

Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal therapie is een erg zachte, maar tegelijkertijd zeer krachtige therapeutische behandelmethode.

Cranio Sacraal Therapie met specialisatie Dementie

Door middel van lichte manuele technieken wordt het bindweefsel, dat wat het lichaam in alle lagen verbindt, diep ontspannen.

Cyclus en Vruchtbaarheidsmassage

Massage en coaching voor wanneer de menstruatiecyclus uit balans is en klachten veroorzaakt of zwanger worden en/of blijven niet vanzelfsprekend is.

EMDR

Eye Movement Desensitization is een zeer werkzame therapie bij traumaverwerking, diepgewortelde angsten of andere nare ervaringen.

Empowered Feminine Behandeling

Voor vrouwen die verlangen naar meer contact met hun eigen lichaam. Traumahealing vanuit de eigen levenservaringen of de overgeleverde familielijnen.

Energetische Essentie Therapie

Een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid en het werken vanuit de essentie.

Haptotherapie

Haptotherapie is er op gericht om jou weer in contact te brengen met je gevoel. Je lichaam is daarvoor de basis want dat geeft allerlei signalen af.

Holistische massage

De holistische massage is gericht op herstel. De samenhang tussen lichaam en geest krijgt door middel van massage een reset.

Holistische psychologie

Voor als je de wens hebt om innerlijke rust en kracht te hervinden, te leren vertrouwen op je intuïtie en lichter in het leven te staan.

Huidverbetering

Huidverbetering is iets anders dan huidverzorging. Huidverbetering richt zich op de huid die al zichtbaar "problemen" heeft.

Hypnotherapie en Hypnobirthing

Er is zoveel te behandelen met hypnotherapie. Van chronische pijn tot eetproblematiek, van stress tot faalangst en zoveel meer.

Kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en ouders/verzorgers met een hulpvraag.

Massage op maat

Een massage op maat is bespreekbaar. U komt bijvoorbeeld terug van een kuit blessure of u heeft last van de onderrug.

Massagetherapie

Door massagetherapie wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangesproken, zodat het lichaam weer in balans komt.

Medisch Pedicure

De medisch pedicure houdt zich bezig met de verzorging van de voet, de behandeling van huid- en nagelaandoeningen en voert specialistische behandelingen uit.

Neurofeedback trainingen

Tijdens de Neurofeedback trainingen wordt de hersenactiviteit gemeten en daar waar onrust of instabiliteiten ontstaan, wordt feedback gegeven.

Oosterse wellness en ontspannings massage

Bij deze massages kunt u even heerlijk alles loslaten, om te komen tot optimale ontspanning. Er worden zowel zachte als stevige strijkingen toegepast.

Osteopathie

Met osteopathie kan het bewegingsverlies in de schedel, de organen en het houdings- en bewegingsapparaat worden behandeld.

Permanente make-up

Het plaatsen van natuurlijke wenkbrauwen, het invullen van ontbrekende haargroei of het optisch corrigeren van verslapte huid boven de ogen.

Reiki

Reiki activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het is niet reiki die geneest, maar de energie nodigt het lichaam uit om zelf te helen.

Voetreflexmassage

De reflexpunten onder de voet worden gemasseerd wat helpt om eventuele blokkades in energiebanen in het lichaam te verwijderen.

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. De houdingen geven kracht en energie en zorgen voor een fijne ontspanning.