Samora Schreijer

U bevindt zich hier: Home / Samora Schreijer

Samora Schreijer

Sinds 1990 werkzaam in de uiterlijke verzorging voornamelijk in het management van o.a. Ici Paris XL (FM), Sensai Kanebo (Beauty Consultant), Ioma paris (brandmanager en trainster NL en Vlaanderen).

Gedurende mijn loopbaan ben ik erachter gekomen dat ik niet mijn volledige voldoening haal uit het nog mooier maken van de al mooie mens. Mijn passie ligt bij het behandelen van de huid van cliënten die echt een huidprobleem hebben. Het komt helaas steeds vaker voor (mede door onze social media) dat er cliënten zijn die somato-psychische klachten hebben of krijgen door een huidaandoening en hierdoor zelfs sociaal afstompen. Doordat hun psychische gesteldheid zich op zijn beurt ook weer kan terug spiegelen in de huid (d.m.v het krijgen van verschillende huidproblemen), kan dit een vicieuze cirkel geven waar een cliënt alleen niet uitkomt.

Als gediplomeerd huidspecialist met de basis dermatologie alsmede de specialisatie acne en huidverbeterende massage (bindweefsel en pincements) , ben ik in april 2019 mijn praktijk voor huidverbetering in Westervoort gestart.
Met de juiste combinatie tussen intensieve behandelingen, de juiste apparatuur en hoog geconcentreerde werkzame ingrediënten alsmede ondersteuning in de relevante voedings- en levenswijze streef ik samen met mijn cliënt naar verbetering, balans, stabiliteit en wanneer mogelijk volledige genezing. Meerdere van mijn behandelingen kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Daarbij heb ik gekozen om me te specialiseren in het aanbrengen van natuurlijke permanente hairstroke wenkbrauwen d.m.v. de Derma medical machine. Dit omdat wenkbrauwen zeer belangrijk zijn voor onze gezichtsuitdrukking en ik hiermee verslapte huid boven de ogen en o.a. een boze of vermoeide uitstraling optisch kan corrigeren. Alsmede dat ik ontbrekende haargroei (bijvoorbeeld n.a.v vroeger medicijngebruik) weer terug in kan vullen.

Therapeuten

Samora-CCG