Oosterse wellness en ontspannings massage

U bevindt zich hier: Home / Oosterse wellness en ontspannings massage

Oosterse wellness en ontspannings massage

Oosterse wellness massage

Deze massage heeft hetzelfde doel als de gewone ontspanningsmassage. De uitvoering wordt vaak ervaren als wat zachter en meer ontspannen. Dit komt doordat er andere technieken worden toegepast, waardoor u nog meer tot ontspanning kunt komen. Er wordt namelijk niet alleen met de handen gemasseerd, maar ook de zachte onderarmen worden ingezet. Deze zachte aanraking is heel prettig en ook de afwisseling hierin is fijn. De Oosterse massage lijkt al wat meer op de holistische, doordat er bijvoorbeeld in andere richting (dan het hart) wordt gemasseerd.

Ontspanningsmassage

Bij deze massage kunt u even heerlijk alles loslaten, om te komen tot optimale ontspanning. Tijdens de massage ervaart u stevige en zachte strijkingen richting het hart. Korte en lange wisselen elkaar af en als ik spanningen in uw lichaam waarneem, geef ik deze extra aandacht door bijvoorbeeld fricties toe te passen.

De massages zijn te boeken voor 35 minuten, waarbij de achterkant van het lichaam gemasseerd wordt. In de massage van 60 en 90 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd.

Overig aanbod

Cranio Sacraal Therapie met specialisatie Dementie

Door middel van lichte manuele technieken wordt het bindweefsel, dat wat het lichaam in alle lagen verbindt, diep ontspannen.

Holistische psychologie

Voor als je de wens hebt om innerlijke rust en kracht te hervinden, te leren vertrouwen op je intuïtie en lichter in het leven te staan.

Cyclus en Vruchtbaarheidsmassage

Massage en coaching voor wanneer de menstruatiecyclus uit balans is en klachten veroorzaakt of zwanger worden en/of blijven niet vanzelfsprekend is.

Voetreflexmassage

De reflexpunten onder de voet worden gemasseerd wat helpt om eventuele blokkades in energiebanen in het lichaam te verwijderen.

Permanente make-up

Het plaatsen van natuurlijke wenkbrauwen, het invullen van ontbrekende haargroei of het optisch corrigeren van verslapte huid boven de ogen.

Osteopathie

Met osteopathie kan het bewegingsverlies in de schedel, de organen en het houdings- en bewegingsapparaat worden behandeld.

Oosterse wellness en ontspannings massage

Bij deze massages kunt u even heerlijk alles loslaten, om te komen tot optimale ontspanning. Er worden zowel zachte als stevige strijkingen toegepast.

Neurofeedback trainingen

Tijdens de Neurofeedback trainingen wordt de hersenactiviteit gemeten en daar waar onrust of instabiliteiten ontstaan, wordt feedback gegeven.

Medisch Pedicure

De medisch pedicure houdt zich bezig met de verzorging van de voet, de behandeling van huid- en nagelaandoeningen en voert specialistische behandelingen uit.

Massagetherapie

Door massagetherapie wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangesproken, zodat het lichaam weer in balans komt.

Massage op maat

Een massage op maat is bespreekbaar. U komt bijvoorbeeld terug van een kuit blessure of u heeft last van de onderrug.

Kindercoaching

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en ouders/verzorgers met een hulpvraag.

Huidverbetering

Huidverbetering is iets anders dan huidverzorging. Huidverbetering richt zich op de huid die al zichtbaar "problemen" heeft.

Haptotherapie

Haptotherapie is er op gericht om jou weer in contact te brengen met je gevoel. Je lichaam is daarvoor de basis want dat geeft allerlei signalen af.

Energetische Essentie Therapie

Een krachtige bundeling van verschillende werkvormen en onderscheidt zich in puurheid en het werken vanuit de essentie.